Domnu’ Dan, prostirea poporului şi automartirizarea

Dan Diaconescu se strânge de gât cu mâna dreaptă în timp ce cu mâna stângă ţine o pancartă pe care scrie „Mă omoară Băsescu!”. Iar trist e că asta se întâmplă cu ajutorul unui mijloc de informare în masă: televiziunea.

E greu să găseşti altundeva încercări mai făţişe de prostire a telespectatorilor decât alea de la OTV. În ultimele luni, la „Televiziunea Poporului” nu s-au putut urmări decât aceleaşi subiecte, repetate la nesfârşit (cele mai multe fiind lipsite de dovezi sau argumente concrete): cum Partidul Poporului va salva ţara şi cum ciocoii de la putere trebuie daţi jos.

Postul lu’ domnu’ Dan a fost sancţionat de trei ori cu înjumătăţirea licenţei, de către CNA, pentru difuzarea de publicitate politică în afara perioadei de campanie electorală. Răspunsul lui Diaconescu? „Băsescu e de vină!”.

Captură foto de pe 10 aprilie, după a doua înjumătăţire a licenţei OTV-ului.

Acum, lichidatorul OTV-ului a decis scoaterea emisiunii „Dan Diaconescu Direct” din grila de programe, pentru că din cauza acesteia a fost sancţionat postul. Logica e simplă: dacă postul nu mai poate emite, creditorii nu-şi pot recupera banii, pentru că firma Ocram -cea care operează OTV-ul- e în insolvenţă. Răspunsul lui Diaconescu? „Băsescu e de vină!”.

Captură foto de pe 10 mai, după anunţul scoaterii emisiunii „Dan Diaconescu Direct” din grila OTV-ului.

În definitiv, văd că toate eforturile lu’ domnu’ Dan au o singură direcţie: automartirizarea în scopul obţinerii de cât mai multe voturi la alegeri. Partea cea mai nasoală e că mulţi iau de bune toate porcăriile omului ăsta şi îl susţin orbeşte.

Ne vorbim şi pe Twitter? Follow @Alex_Boiciuc

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Domnu’ Dan, prostirea poporului şi automartirizarea&8221;

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s