Belele, alcool şi dezamăgiri în „Jurnalul unui iubitor de rom”

Am fost ieri să văd ceea ce din trailer părea a fi un film foarte dinamic, amuzant şi plin de acţiune. Din păcate, trailerele au deseori prostul şi comercialul obicei de a prezenta exact cele mai importante faze dintr-un film, făcându-l să pară mai tare decât e de fapt.

„Jurnalul unui iubitor de rom” este un film cu faze în care acţiunea trenează, dar el este „piperat” pe ici-colo cu faze dinamice şi hilare. Paul Kemp (Johnny Depp), Bob Sala (Michael Rispoli) şi Moburg (Giovanni Ribisi) formează un trio de jurnalişti alcoolici care intră în diverse belele în încercarea de a-şi practica meseria.

Pot spune că filmul, a cărui acţiune are loc în Puerto Rico-ul anilor ’60, e plin de idei disparate, singurele certitudini fiind romul omniprezent şi atracţia dintre Kemp şi Chenault (Amber Heard). Finalul, din păcate, nu face decât să lase o impresie ştearsă şi dezamăgitoare, pentru că e o „bombă fâsâită”.

Rămân la părerea că cel mai bun rol jucat de Depp e cel din seria „Piraţii din Caraibe”. În schimb, Rispoli şi Ribisi interpretează două personaje extrem de bine conturate şi integrate în acţiune.

Anunțuri

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s