Breaza are o discotecă în minus. Bellucci va funcţiona doar ca bar

În urmă cu câteva ore s-a anunţat că Bellucci Lounge Club a renunţat la atribuţiile de discotecă, urmând să le păstreze doar pe cele de bar. Momentan, decizia nu a fost motivată în niciun fel.

„Cu regret, vă anunţăm că Bellucci Lounge Club va funcţiona doar ca şi cafenea-bar, nu şi ca discotecă. A fost o călătorie nebună pentru care vă mulţumim şi vă mai aşteptăm la distracţii mai «cuminţi», a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a barului.

Acum, treaba asta mă face să mă întreb oare cât va mai rezista barul lui Ciprian Chiţoi fără petrecerile care îi asigurau, mai mult ca sigur, o foarte bună parte din câştiguri. Pentru că în timpul săptămânii cam bate vântul pe-acolo, din păcate.

Îmi pare rău că s-a întâmplat asta. Bellucci era cel mai şmecher club din Breaza, din multe puncte de vedere. Bine măcar că am prins şi eu câteva petreceri acolo, inclusiv cea de la deschidere, atunci când au venit Almud şi Konstantin (Kiss FM).

ACTUALIZARE: Bellucci Lounge Club: „Pretextul a fost faptul că a fost un incident cu un bodyguard şi doi clienţi. Întâmplător, unul dintre clienţi era fiica primarului din Secăria. Dar, pe scurt, motivul real e politic”.

Reclame

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s