Ce mai fură copilul român în ziua de azi? Focoase!

Deja e veche treaba cu cele 80 de focoase furate sâmbătă dintr-un tren care mergea de la Braşov spre Bulgaria. Ceea ce mă distrează pe mine e că Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) a anunţat că unul dintre suspecţi e un copil de 14-15 ani (Agerpres)!

Ca să vezi cu ce se ocupă mai nou copilul român. O fi fost vreo adevărată bandă organizată de copii ninja, de au reuşit să fure patru lăzi cu focoase de sub ochii jandarmilor, în timp ce, i-auzi-o şi p-asta, mecanicul trenului respectiv oprise să vândă pe sub mână 75 de litri de motorină furaţi de la CFR (Antena 3). Probabil că jandarmii se păzeau de muşte şi de caniculă, săracii.

Iar presa a fost promptă cu informaţiile, ca de obicei. Gândul.info şi Mediafax au anunţat că trei lăzi au fost găsite într-o fântână secată, iar a patra pe o stradă. Realitatea zice că focoasele au fost găsite într-un depozit părăsit, iar Jurnalul Naţional că au fost găsite pe un teren viran. Există totuşi un punct comun pentru toţi: Chitila. Măcar atât, nu?

Până una-alta, cred că mă duc să fur şi eu o maşină de miliţie din parcarea unei secţii. Mi-ar prinde bine!

Reclame

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s