Flipsyde revine

Flipsyde este una dintre trupele mele favorite şi, cred eu, este singura care a reuşit să îmbine cu succes Hip Hop-ul şi Rock-ul în ceva foarte comercial care să prindă la nivel internaţional.

Primul lor album a fost „We The People” (2005) şi a prins foarte, foarte bine. Piesele „Someday”, „Happy Birthday” şi „Trumpets” au fost nişte mega-hituri pe care le-am descoperit urmărind Viva Plus.

În 2009 a urmat al doilea material, „State of Survival”. Oribil. Au adus o gagică în ecuaţie şi au abordat un stil considerabil diferit faţă de primul album. A ieşit un dezastru. În fapt, băieţii au fost atât de dezamăgiţi de material încât în momentul de faţă preferă să uite de el (nu figurează în discografia de pe site-ul oficial).

Insuccesul s-a concretizat într-o rupere a colaborării cu casa de producţie Interscope Records. Acum, băieţii (scăpaţi de gagica aia) activează pe cont propriu. Au scos un maxi-single în mai, anul ăsta („Act Like A Cop Did It”) şi luna asta urmează să lanseze un EP: „The Phoenix”.

Cu cele două piese de pe maxi-single au reuşit să-şi recucerească fanii, acestea fiind făcute în stilul care i-a consacrat înainte de al doilea album. Însă un mare minus este reprezentat de cele două noi videoclipuri. Se vede de la o poştă bugetul extrem de redus şi calitatea foarte slabă. Însă noile melodii promit mult şi eu abia aştept să ascult „The Phoenix”!

Ca să vă faceţi o idee cu privire la calitatea primelor videoclipuri şi a celor nou-apărute, vă las câteva link-uri.

Reclame

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s